VOOR ONZE DOCHTERS: LADY GREEN

Help, ik heb thuis drie pubers. Die natuurlijk heel erg blij zijn met mama’s beauty producten. Zelf word ik er gek van. Dan mis ik weer een mascara, dan weer mijn foundation. Vaak moet ik een paar kinderkamers en hun badkamer af om alles terug te halen. Nu kwam laatst een Frans kinder beautylabel op mijn pad Lady Green. Het is de eerste biologische verzorgingslijn speciaal ontworpen voor jonge (tiener) meisjes. Het gaat om gezichtsverzorging, make up en bodycare en is geschikt voor vrouwen tussen de 12 en 25 jaar. Yes, ik heb mijn eigen make up weer terug.

 

 

 

 

Een gedachte over “VOOR ONZE DOCHTERS: LADY GREEN

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s