NET ZULKE WITTE TANDEN ALS YARA?

Schermafbeelding 2016-05-20 om 14.56.25

Het tandpasta merk Colgate presenteert met trots een twee-in-één tandenborstel met een ingebouwde whitening pen de Max White. En als het gezicht van deze tandenborstel hebben ze niemand minder dan blogster en vlogster Yara Michels gevraagd. Zij laat zien dat je in drie weken drie tinten wittere tanden krijgt. Deze borstel heeft speciale polijstende borstelharen en rubberen noppen waardoor je verkleuringen meteen verwijderd. Je voegt de whitening pen in het handvat van je tandenborstel waardoor je hem altijd bij de hand hebt. Want zeg nou eerlijk, willen we niet allemaal de glimlach én de witte tanden van Yara?

Ik vind Yara helemaal geweldig. Ooit waren we samen voor Chanel op persreis in Parijs en heb ik een hele dag met haar doorgebracht. Ik was getuige van haar eerste aankoop van een Chanel 2.55 tas op 31 Rue de Cambon. Dat was een (héél) groot moment. Er werden allemaal hulplijnen uit NL ingeschakeld ( haar moeder en vriendin werden gebeld voor advies) en er werden briefjes geschreven met voor’s en tegen’s. Uiteindelijk ging Yara overstag ( oa ook door zachte dwang van Jessica Godfrey en ik) en kocht ze haar first Chanel bag. Diezelfde tas heb ik op vele blogs en vlogs voorbij zien komen, dus spijt zal ze er nooit van gehad hebben..

DEFC35AA-DAC8-45F3-93DF-82D6D554ADC8

AA6B4403-702F-4D8D-94D2-CC913711A3AF

Van Chanel terug naar Colgate.

IMG_4275

 

IMG_4263De Max White Expert WhiteTM Whitening Pen heeft een handig doseersysteem om de whitening gel snel en eenvoudig op de tanden aan te brengen. Net als de Max White Expert WhiteTM tandpasta bevat de gel waterstofperoxide. Dit ingrediënt bleekt verkleuringen tot diep onder het tandoppervlak. De unieke gelformule hecht zich aan je tanden, waardoor het contact met de gel langer en daardoor het effect sterker is. Ik gebruik het nu een week en moet zeggen dat het niet vies is. In het begin hecht het zich nog niet goed aan je tanden maar als je het met je tong iets uitwrijft blijft het goed plakken. De smaak is prima.

Schermafbeelding 2016-05-20 om 14.57.36

Tijdens een heerlijke brunch vertelden de mensen achter Colgate alles over mooie witte tanden en over hun fijne tandpasta. Voor de zekerheid vroeg ik of ze geen Colgate hadden verkruimeld over de avocado sandwiches maar thank god, het was geitenkaas..

IMG_4267 IMG_4273

Yara’s good friend Anna Nooshin was ook van de partij. De dames hebben samen een filmpje opgenomen over een stralende lach.

Colgate Whitening - Packshot, pen Colgate Whitening Borstel en Pen Packshot

How To:

Neem de pen uit het handvat van je tandenborstel. Draai 2 keer aan de doseerknop aan de onderkant van de pen en breng het product eerst op je boven tanden en daarna op je onder tanden aan. De whitening gel kan ook op afzonderlijke tanden worden aangebracht. De gel hecht zich aan je tanden voor een sterker effect, maar is nauwelijks zichtbaar en verdwijnt na een poosje vanzelf. Droog de pen met papier af en stop deze terug in het handvat. Het duurt slechts enkele seconden en je bent klaar. Spoelen is niet echt nodig, hoewel ik dat nog wel altijd 1 keer doe. Er blijft genoeg witte gel achter op je tanden.

Colgate Max White Expert White tandenborstel met pen €12,99

2 gedachten over “NET ZULKE WITTE TANDEN ALS YARA?

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s