SQUALAN EEN NIEUW NEDERLANDS HUIDVERZORGINGSMERK

Squalan Pure met suikerriet

De twee Nederlandse vriendinnen Monique en Leslie – zelf last van een gevoelige huid- gingen op onderzoek uit om hét product te vinden dat de huid niet irriteert. Ze importeerde een olie en na een jaar deze op zichzelf te hebben getest, hebben de dames meteen maar een cosmeticalijn ontwikkeld met deze olie als basis. Kijk… hier hou ik nou van. Zo knap om een sprong in het diepe te wagen en meteen maar een (succesvol) bedrijf op te richten. Welkom Squalan. De naam doet me denken aan de Squalene visolie capsules die ik jaren heb geslikt, dus als deze cremes net zo gezond zijn als die omega 3 en 6 capsules dan komt het allemaal goed.

Squalan - oprichtsters - Leslie & Monique 001

Squalan geeft je huid terug wat er van nature in hoort is de slogan van de dames. De producten zijn gebaseerd op een plantaardige olie die identiek is aan een stof die we van nature in onze huid hebben. Deze olie verbetert, verzacht en herstelt je huid en voelt dus ook niet vettig aan. Als ik zo naar de huidjes van beide dames kijk, dan geloof ik dat wel.

Mensen met uiteenlopende huidtypen reageren zeer goed op de olie. Een droge huid wordt minder droog, een vette huid wordt minder vet en zelfs je eczeem verdwijnt er van. En niet alleen dat maar die irritante ouderdomsvlekjes worden ook minder. Het Squalan is 100% afkomstig door ECOCERT goedgekeurd suikerriet.

Squalan Pure Facial Oil packshot

 

Squalan Moisturizer Facial packshot Squalan Eye Serum packshot Squalan Cleanser packshot

 

Squalan rietsuiker

 

2 gedachten over “SQUALAN EEN NIEUW NEDERLANDS HUIDVERZORGINGSMERK

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s