MADARA ORGANIC SKINCARE

RECHARGE CREAM+SOS HYDRA REPAIR INTENSIVE SERUM(2)

Kennen jullie het natuurlijke en ecologische huidverzorgings merk MADARA al? Het is opgericht door vier Letse vrouwen en bevat uitsluitend biologische en gecertificeerde ingredienten zoals bloesems en kruidenextracten uit het Baltisch gebied. Ze hebben verschillende lijnen zoals gezichts en lichaamverzorging, haarproducten maar ook baby & kids verzorging. Nu komen ze uit met een SOS range, deze is een beetje gebaseerd op de meisjes uit de stad. Hmmm ik voelde me meteen aangesproken want ik merk dat mijn huid zeker uitdroogt door alle vervuiling in de Grote Stad. Stel, ik heb op wat mascara na geen make up op. S’avonds als ik mijn gezicht schoonmaak, is mijn watje helemaal vies. Lang leve de Amsterdamse vervuiling.

De nieuwe MADARA HYDRATION  producten zitten bomvol vocht bindende en vocht vasthoudende ingrediënten. Ze herstellen de vochtbalans in de huid. Zodra je deze fijne serum & creme gaat aanbrengen merk je meteen al een groot verschil, je huid slurpt als het ware het vocht op en zorgt dat de huid verzacht wordt. In vier weken tijd komt de glans van de huid weer terug en is de huid glad en voelt lekker gehydrateerd aan.

 

MADARA SOS HYDRA REPAIR INTENSIVE SERUM 35euro FOR WEB

Dit serum helpt de vochtlagen te herstellen en vergroot de water reserves in je huid. Je kunt het dagelijks opsmeren of als een kuurtje gebruiken. Het bevat ingredienten als pioenwortel extract en ook nog een hoge concentratie hyaluronzuur. Kijk dan werkt het dus echt want dit zuur is in staat om grote hoeveelheden water aan zich te binden en zorgt dat je opperhuid gehydrateerd is.  €35 ( 30 ml)

 

MADARA SOS HYDRA RECHARGE CREAM 33euro FOR WEB

Aan de formule van de bekende SOS Hydra Recharge Cream is een serie nieuwe hydraterende verjongende ingredienten toegevoegd waardoor de creme nog beter werk kan leveren. De hydraterende cocktail bevat actieve ingredienten zoals hyaluronzuur maar ook sodium PCA ( huideigen vochtinbrenger) en betaine en lijnzaad en de pioenroos ( mijn favoriete bloem). De creme zorgt voor een antirimpel en antioxiderende werking. Het kalmeert en verjongt de huid en beschermt de gestressde huid. €33 (30 ml)

Madara Organic Skincare is verkrijgbaar bij de beste (online) drogisten, natuurwinkels en via www.madaracosmetics.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s