LOVING BLENDS

rangshot_lbb

Recent had ik een perslunch in restaurant de Kas waar Garnier een complete Loving Blends Body range introduceerde. In deze prachtige KAS stonden overal mooie Loving Blends verzorgingsproducten op tafels. Deze dragen bij  aan een zichtbaar gezonde, stralende lichaamshuid. Er zijn vier verschillende lijnen uitgebracht. Allemaal op een basis van natuurlijke blends voor een intense voeding van de droge of de gevoelige huid. Loving Blends Body helpt bij het aanvullen van die tekorten om de natuurlijke huidbarrière te versterken. De verschillende formules zijn gericht op een intense voeding, directe verzachting en een snel herstel van de droge tot zeer droge en gevoelige huid. En alles ruikt ook zo ongelofelijk lekker.

Argan olie, Royal Jelly, amandelmelk, olijfolie of honing – zijn rijk aan voedingsstoffen die een droge tot zeer droge of gevoelige huid snel kunnen verzachten en herstellen. Ondanks de rijke samenstellingen trekken de producten snel in. Ze laten als het ware een beschermend laagje achter, een ‘tweede huid effect’, zonder plakkerig gevoel. Er is keuze uit verschillende texturen, van luchtige lotions tot romige crèmes en oliën, voor een aangenaam en comfortabel gevoel. De ingredienten uit de producten lagen op tafel of kregen we voorgeschoteld op ons bord. De kok legt op foto hieronder uit wat hij had klaar gemaakt.

IMG_2763

IMG_2755 IMG_2758

Ik zal de verschillende lijnen even toelichten:

HONING GOUD: Versterkend en voedend, speciaal voor de verzorging van de zeer droge huid:

De blend: verrijkt met drie ‘schatten’ die door bijen worden geproduceerd; Royal Jelly, honing en propolis (bijennectar), rijk aan voedingstoffen die de natuurlijke huidbarrière helpen versterken. Royal Jelly is de voeding die bijen maken voor de Koninginnebij, zodat zij sterker en groter groeit dan de andere bijen; Propolis is het ‘cement’ dat bijen maken en in hun bijenkorf gebruiken. Honing is in staat het vochtgehalte in de huid te herstellen en te bewaken, zodat de droge huid extra goed beschermd wordt tegen uitdroging. Intens voedende bodymilk, een intens voedende lotion met een bijzondere lichtgewicht textuur, waarin een hoge concentratie glycerine is verwerkt om de zeer droge huid te herstellen. De formule is ook verrijkt met shea butter en allantoïne om irritaties en ruwe plekjes te kalmeren en verminderen.

Intens voedende Body Butter, een nieuw cultproduct voor een all-over softness of plaatselijke applicatie voor snel herstel van eer droge lichaamsplekken (zoals ellebogen, knieën, handen). De romige ‘boterachtige’ textuur is geïnspireerd op technologieën die ook voor gezichtsverzorging gebruikt worden en laat een zijdezacht resultaat achter.

loving_blends_bodybutter_200ml_nl loving_blends_argan_camelia_bodymilk_250ml_nl

Argan en Camelia olie:

Het is een heel hydraterende lijn die je huid laat stralen en is speciaal voor de normale tot droge huid. De Blend: Het is verrijkt met een combinatie van Argan olie met camelia olie. Dit zijn 2 kostbare olien die al eeuwen bekend staan als beauty elixers vanwege hun uitzonderlijke voedende en verzachtende werking.

De Hydraterende bodymilk is een luchtige en melkachtige lotion die direct met je eigen huid samen smelt waarna de actieve ingredienten diep in je huid trekken. Je huid wordt 24 uur gehydrateerd en voelt zachter en stralender aan.

De Hydraterende In Shower Bodylotion breng je zoals de naam al zegt onder de douche aan. De zijdezachte hydraterende lotion breng je aan op de vochtige huis nadat je je huid met de douche gel hebt gereinigd. Daarna spoel je je huid alleen af en droog je het.

loving_blends_mildehaver_gezicht_bodymilk_250ml_nl loving_blends_mildehaver_gezicht_en_body_creme_200ml_nl

De Mythische Olijf ( geschikt voor de zeer droge  huid)

Hydraterend en laat je huid stralen. Het is een mix met pure olijfolie die bekend staat om zijn voedende eigenschappen.

Intens hydraterende bodymilk, is een rijke voedende lotion met extra toevoeging van shea butter om een droge huid weer in balans te brengen. De aangename romige textuur geeft je huid een fluweelzachte finish.

Droge Olie geeft de huid een intensieve voeding en verzachting en geeft je huid een perfecte glow.

loving_blends_honinggoud_bodymilk_250ml_nl loving_blends_olive_bodymilk_250ml_nl

MILDE HAVER (Is voor de gevoelige tot droge huid.)

Kalmerend en hydraterend, speciaal voor de verzorging van de droge en gevoelige huid, geschikt voor volwassenen én kinderen:

De blend: een combinatie van de milde ingrediënten uit de natuur, havermout en amandelmelk, die bekend staan om hun helende, herstellende werking. Havermout is rijk aan vitamine B1, calcium en ijzer met een kalmerende en beschermende werking op de huidbarrière; amandelmelk wordt al duizend jaar als huidverzorging gebruikt en heeft uitzonderlijke hydraterende eigenschappen voor een gevoelige, kwetsbare huid.

Verzachtende bodymilk, een kalmerende hydraterende lotion die direct als een tweede huid versmelt voor een prettige, soepele applicatie. Voedt, herstelt en kalmeert een trekkerige huid zodat je weer lekker in je vel zit. De milde formule is geschikt voor het hele gezin. Universele verzachtende crème is een luchtige, herstellende balsem om extra droge, ruwe plekjes op een gevoelige, kwetsbare huid te verzachten. Ondanks de rijke samenstelling voelt de balm niet ‘zwaar’ op de huid maar laat een frisse, lichtgewicht finish achter.

Tip: de balm is ook geschikt om plaatselijk aan te brengen, bijvoorbeeld op knieën of ellebogen en zelfs het gezicht.

loving_blends_olive_bodyolie_spray_150ml_nl

  • Loving Blends Bodymilk, 250ml € 5,19
  • Loving Blends Bodymilk, 400ml € 6,99
  • Loving Blends Body butter, crème, droge olie € 5,99

Een gedachte over “LOVING BLENDS

  1. Ι don’t even know how I ended up here, but I thought this post
    was great. I do not know who you are but certainly you’re going to a famous blogger if yoᥙ aren’t already
    😉 Cheers!

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s