LAURA MERCIER CANDLEGLOW

Mail-bijlage

Voordat we richting de zomer gaan toch nog even een blog over een fijne foundation die ik sinds kort gebruik. Ik was altijd al fan van Laura Mercier haar primers en foundations maar nu hebben ze recent de Candleglow Soft Luminous Foundation gelanceerd. En deze is zeker de moeite waard. Het is een foundation die je glans geeft alsof je huid van binnenuit straalt door de effecten van kaarslicht na te bootsen. Deze foundation zorgt voor een gave teint en bevat licht-reflecterende pigmenten die zorgen voor een ‘candleglow’ op elk moment van de dag. Dus een prachtig ‘kaars verlichte’ huid bij je ontbijt, lunch of bij het echte kaarslicht..

De lichte mousse formule bevat een luxe melange van parel-mica en is verreikt met gezuiverd water, wat de huid optimaal hydrateert en soepel maakt. Daarnaast geeft de mix van oliën de huid een langdurige gladheid en natuurlijke glow. Met de parfumvrije formule en het gebruik van natuurlijke ingrediënten is de foundation geschikt voor de gevoelige huid. Je brengt hem met je vingers aan ( Laura Mercier wil het niet anders) en je zal zien dat hij onmiddellijk intrekt.

 

IMG_2988 IMG_2987

Hierbij de voorfoto, waar je nog wat couperose ziet zitten maar na 3 pompjes had ik de juiste dekking.

IMG_2979

IMG_2994

De beeldige Laura Mercier Make up artist Jolien Snijder bracht de foundation bij me aan. Het was even zoeken naar de juiste kleur want deze foundation is er maar liefst in 24 tinten. Ga eens op zaterdag naar Skins of de Bijenkorf en laat je professioneel opmaken door ze ( €55). We vonden hem uiteindelijk en de candleglow romantiek straalde de rest van de dag van me af. Ik wil niet meer zonder.

IMG_2989

De Candleglow Soft Luminous Foundation kost €48,- en is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar bij Skins Cosmetics Runstraat, Conservatorium Hotel, Laren, Oosterbeek, Oisterwijk, Groningen, Breda, Rotterdam en Ibiza, bij de Laura Mercier Counter in de Bijenkorf in Den Haag, Rotterdam en Amsterdam en online via Skins.nl.

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s