EYLURE LASHES BY MASCHA

Beautygloss-by-Eylure-Silky

Mijn drie dochters zijn enorme fans van beauty bloggers / vloggers en kijken tussen al het huiswerk door regelmatig naar beauty blogs. Neee niet naar die van hun moeder maar wel van dames als Mascha Feoktistova. Mascha is de oprichtster van Beautygloss en zij heeft recent drie soorten wimpers uitgebracht. Zij is hiermee de eerste beauty blogger/vlogger die in samenwerking met een Internationaal merk Eylure haar eigen productlijn lanceert. Dus toen ik een perseventje had waar eventueel ook Mascha met haar nieuwe wimperlijn zou zijn, wilde dochter Berber heel graag mee. Ja dan is mama weer de liefste ( huh huh).

IMG_2787 FullSizeRender

Moet jij het helaas niet van je eigen wimpers hebben? En ben je even klaar met de extensions? Die prachtige fake wimpertjes aan te brengen kosten uiteindelijk veel tijd en geld. Kijk ..voor die mensen zijn er ook de DIY wimpers. De Beautygloss lashes by Eylure zijn er in drie verschillende stijlen. Alle stijlen zijn door Mascha zelf ontworpen. Ieder passend bij een speciale gebeurtenis en stemming. ‘Ik heb drie specifieke stijlen ontworpen die ik mooi vind en vaak draag’, aldus Mascha.

Silky-Fluffy-Pretty-Beautygloss-by-Eylure-800x267

De Fluffy wimper ( grappige naam voor een wimper) bestaat uit meerdere lagen. Het is niet zo dat je met deze fluffy wimpers onder een fluffy deken op de bank gaat liggen want je krijgt er een volle dramatische look mee. Echt voor een glamour night out.

059 

De Pretty wimpers is een schuine wimper waarbij het uiteinde meer definitie krijgt door het volume van de wimpers. De Pretty wimpers creëren een mooie winged look en zijn ideaal voor een feestje. Hoewel ik ze ook zo door de dag zou kunnen dragen.

IMG_2729

Silky is een lichtere, subtiele wimper. Het resultaat is een zachte uitstraling ideaal voor een dagelijkse look. De wimperhaartjes zijn kort waardoor deze mooi vermengen met de eigen wimpers.

IMG_2933_thumb_695x463

Het is nog wel een werkje op de wimpers op te plakken en bij te knippen, dus volg goed het advies op de achterkant van het pakje. In mijn geval heb ik de wimpertjes door iemand van Eylure laten opbrengen. Dit ging best heel snel en na 5 minuten heb je niet meer door dat ze erop zitten.

DSC07701

Het beste is, is om eerst het wimpertje even om je vinger heen te buigen dan worden ze wat soepeler.

IMG_2822

Hier brengt de mevrouw wat lijm aan op de wimperrand. Even 10 seconde laten drogen.

IMG_2824

En voila…, Kim Kardeshian eat your heart out.

FullSizeRender 2

FullSizeRender 3

Zo en nu ga ik eens heel hard nadenken welk beauty merk goed bij mij past. Ik wil ook wel zo’n samenwerking 😉

Beautygloss lashes by Eyelure zijn te koop bij Etos.

  • Silky €6,99
  • Pretty €799
  • Fluffy€8,99

 

2 gedachten over “EYLURE LASHES BY MASCHA

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s