THE SOAPPHARMACY

12716564_224108417932298_498872701_n

Recent kwam The SOAPPHARMACY op mijn pad. Dit van oorsprong Nederlandse merk brengt de kracht van de natuur en de kwaliteiten van de mens samen in een unieke range met haar en body producten. Ik word altijd blij van mensen die de passie hebben en geloven in iets nieuws en de stap wagen om een eigen beautymerk op te richten. De producten van THE SOAPPHARMACY bevatten tot 99,5% natuurlijke ingrediënten, waaronder Baobab olie, Babassu olie, Brazil Nut olie, Jojoba olie, Keratine, Tarwe proteïne en Panthenol. Deze actieve ingrediënten helpen om de natuurlijke schoonheid van het haar en de huid te herstellen. Daarbij zijn hun producten vrij van parabenen en kleurstoffen.

Ik mocht de Hairmist van de THE SOAPPHARMACY testen. Dit product is een (lichtgewicht) haarparfum met UV bescherming. Door de toevoeging van UV filter beschermt de HairMist het haar tegen de zon maar ook tegen het vervagen van de haarkleur.

De #064 lijn heeft een frisse, ‘groene’ geur met bloemige hartnoten en een basis van hout, amber en musk. Het ruikt heerlijk, net als mijn haar na afloop van het insprayen.

  • Vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, PEGSs, kleurstoffen, sulfaten
  • 97,86 % natuurlijke ingrediënten
  • Geschikt voor alle haartypen
  • Veilig voor gekleurd en chemisch behandeld haar. De HairMist droogt in tegenstelling tot reguliere parfums het haar niet uit. De formule bevat naast parfum en alcohol ook verzorgende ingrediënten, waardoor het haar niet uitdroogt en ook niet verzwaart. Het uiteindelijke resultaat is dat de HairMist lichte verzorging biedt, een heerlijke geur achterlaat op het haar, bescherming biedt tegen UV straling en helpt om langer de haarkleur te behouden.

Kortom: een must have voor je strandtas.

photo

 

151206-tsp-combi-349-bf24e733cff20c4c18b6bc1b690e0169

De mensen achter the SOAPPHARMACY  vinden dat de geurbeleving heel persoonlijk is. Vandaar dat ze hun producten in verschillende parfums hebben uitgebracht.Een parfum ruikt op geen twee personen hetzelfde. Dit heeft onder andere te maken met het huidtype, de zuurgraad van de huid en de biologische fase waarin de persoon zich bevindt. Ook het voedingspatroon van een persoon is van invloed op de lichaamsgeur en hoe een parfum uiteindelijk mengt met de lichaamsgeur.

De verschillende geurlijnen hebben nummers. De nummers verwijzen naar bepaalde landen, maar die link is met een knipoog. De geurassociatie is geheel aan jou. Naast de verschillende geuren is er ook een parfumvrije lijn (#000).

CbZa9IYWwAAVzt9

Al deze fijne bovenstaande producten zijn te verkrijgen op www.thesoappharmacy.nl 

Neem eens een kijkje op hun site. Ze verkopen fantastische producten en mocht je nog niet overtuigd zijn begin dan met hun sample kit. Voor €15 ontvang je een set met samples die je kunt uitproberen.

Prijzen vanaf €21.75

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s