MAKE-UP TO GO

estee-lauder-double-wear-makeup-to-go

Hoe fijn, een vloeibare foundation in een doosje. Eén keer drukken voor een dun laagje en nog een keer drukken mocht je een zwaardere dekking willen. Zo gemakkelijk kan het dus zijn. Het weerkaatst het licht, zorgt voor optimale hydratatie van je huid en vervaagt bovendien de fijne lijntjes en rimpeltjes. Lang leve de Double Wear Makeup To Go Liquid Compact van Estée Lauder. Hij dekt als een tierelier en zorgt de hele dag voor een flawless skin. De foundation bevat het Skin Smoothing Complex bestaande uit een mix van diverse extracten die zorgen dat je rimpels optisch verminderen en zorgen voor een egalere uitstraling. De lichtreflecterende deeltjes laten je huid stralen en geven het een natuurlijke en gezonde glow. Magic.

Verwijder eerst het sponsje als je de foundation eruit wil ‘pompen’. Met slechts één druk op de knop komt er een perfect afgestemde dosis foundation uit die precies voldoende is voor je gehele gezicht. Ik breng de foundation vervolgens met mijn vingers aan maar je kunt natuurlijk ook het bij behorende sponsje of een kwast gebruiken. Zodra je hem aanbrengt zie je meteen dat hij versmelt met je huid. De founation belooft tot 8 uur lang mooi te blijven zitten. De naam TO GO zegt niet voor niets dat hij ideaal is voor onderweg of op reis. Je zit niet te kliederen zoals bij andere foundations en nu weet je precies hoeveel er uit het doosje komt. Kortom zeer hygiënisch in gebruik omdat je zowel het sponsje als het ‘dek’ gemakkelijk kunt reinigen. Hup… op je verlanglijstje.

b15f0ca004e6abbbda8398d924cbe5fc

Estée Lauder Double Wear makeup To Go Liquid Compact € 46,95 verkrijgbaar in 6 tinten.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s