WAKKER WORDEN MET FOODORA EN/OF DELIVEROO

Juice-Detox

Na een zware antibiotica kuur, waar je toch altijd wat zwakjes uit komt, kreeg ik afgelopen zondagnacht het geniale idee om meteen op maandagochtend vroeg met een sapvasten dag te beginnen. Die maandagochtend werd ik bovendien ook nog eens wakker met enorme hoofd en oorpijn en was ik dus heel blij dat ik midden in de nacht via de geniale apps Foodora en Deliveroo enkele juicebars had op gezocht. En zo belde, om klokslag 09.00 de volgende ochtend, de fietskoerier van Foodora aan met de heerlijke sapjes van The Cold Pressed Juicery en kon mijn sapvasten dag beginnen. Dit beviel uiteindelijk zo goed dat ik er een 3 days detox van heb gemaakt.

 

02.basic_cleanse

Je krijgt voor de hele dag 6 juices met allemaal verschillende smaken. Zoals:

  • The Glow, bevat ananas, aardbei, rode biet en gember.
  • The Reset, bevat sinasappel, grapefruit, kokkommer, lemon, gember en cayenne
  • The Fix, bevat boerenkool, komkommer, selderij, gember, spinanzie, lemon
  • The Iron man, bevat wortel, biet, lemon en turmeric
  • The PRO, bevat appel, lemon en probiotic
  • The Pick-me-up: bevat appel, munt en lime
  • The Pret a Protein, bevat boerenkool, komkommer, peer, appel, lime en spirulina

Coconut water krijg je er ook steeds bij voor als tussendoortje. Op de dop staan de nummers dus je weet precies in welke volgorde je ze mag drinken. Allemaal zijn ze even lekker en ik heb geen moment honger gehad.

Zelf ben ik niet zo’n fan van nutmilk dus die verving ik tijdens het bestellen in de app al door een andere willekeurige juice. Ik ging allereerst voor een Day Cleanse en uiteindelijk heb ik daar een 3 Day Cleanse van gemaakt. Aangezien ik nog een juice virgin was ging ik voor de soft juices dan krijg je meer fruit juices dan echt de groene smoothies. Volgende keer ga ik echt voor Medium of Hard juices want ik kan écht wel die veggie juices met alleen groentes als boerenkool, spinazie etc aan.

ah-500x175

Op de 3e dag ging ik echt voor de kill en voegde ik er nog 4 powershots aan mijn detox toe.

download IMG_01611-1024x768

Leuke mensen hoor de Foodora fietskoeriers. Ook s’ochtends vroeg staan je vrolijk voor je deur.

AAEAAQAAAAAAAANDAAAAJDhjNmM4NTQ1LTMyNjUtNGRhYy1hNjA4LWFjZjI1Nzk3Y2JlZA

Hoeveel ik uiteindelijk ben afgevallen weet ik niet. Mijn weegschaal rent steevast heel hard weg als ik de badkamer binnen loop maar ik kan je zeggen dat deze juice detox mij op vele fronten heel goed heeft gedaan.

Mocht je helemaal niet toe zijn aan een detox zo voor de kerst ( een normaal mens doet dit na de kerst) dan raad ik je zeker aan om de apps Deliveroo en Foodora voor andere heerlijke restaurants te gebruiken. Ik vind het een fantastische formule dat je niet alleen veroordeeld bent tot Pizza Donna en de Spareribs- lijn maar ook heerlijk oesters kunt bestellen bij Brut de Mer en je yoghurt bij de Yoghurt Barn. Ik heb al meerdere keren gehad dat ik een heerlijke salad thuis liet bezorgen bij Coffee Concepts omdat ik een deadline had en niet weg kon. Kijk even in beide apps welke restaurants bij jou in de buurt zich hebben aangesloten.

Deliveroo-Brighton

En wil jij het nieuwe jaar met een 1-3-5 dagen cleanse beginnen dan raad ik je zeker de heerlijke juices van de Cold Pressed Juicery aan. www.thecoldpressedjuicery.com

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s