OMGel !

Als je even niet oplet, is er weer een nieuwe miracle nagellak op de markt. Ongelofelijk hoe snel de technologie op het nagelfront gaat. Moest je vroeger nog naar een nagelsalon voor een Shellac of gel treatment, tegenwoordig lak je je nagels at home en heb je geen UV /LED lampje meer nodig om je nagels uit te harden. Dus togen mijn dochter Berber en ik nieuwsgierig richting de Sally Hansen pop-up store in de Gerard Doustraat waar we kennis maakte met de Sally Hansen Miracle Gel topcoat. OMGel !!!

k2-_1b45a863-5047-4fc1-9387-d3176c997710.v1

Na het enorme succes van de eerste Miracle Gel lancering, presenteert Sally Hansen een nieuwe en verbeterde Volumizing Miracle Gel Top Coat. Deze nieuwe formule geeft je manicure 2x zoveel volume. Het creeert spectaculaire dikker lijkende nagels met een high gloss spiegel glanzende finish.

Sally Hansen Miracle Gel

Eerst breng je op schone, ongelakte nagels twee dunne laagjes Miracle Gel Color Coat nagellak kleur aan. Dit kunnen kleurtjes zijn uit oa de Tribal Vibe of de Boho Chic collectie. Het natuurlijke licht doet de rest en creeert een manicure die lijkt op door een UV/LED uitgevoerde gelglans. Normaliter zou het twee weken moeten blijven zitten, maar dat lukt mij niet. Niet dat ik in de bouw werkzaam ben maar ik sta er bekend om dat mijn ringen, nagels, horloge etc vol met krassen zitten. Geen idee hoe en wanneer dit gebeurd maar ik vind het geen probleem. Een week later haal ik alles eraf met een gewone nagellak remover en breng ik het opnieuw aan.

 

 

Sally Hansen Miracle Gel 2.012_zpsglssfnea IMG_0426

Zowel de Miracle Gel Color Coat kleuren als de 2x Volume Top Coat kosten €11,99 en zijn vanaf half oktober verkrijgbaar bij Sally Hansen geautoriseerde verkooppunten.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s