KEUNE STYLING PRODUCTEN

Keune-4-11-09-_14-29675--A4

Haar met veel volume en textuur, dat is waar iedere vrouw naar verlangt. Toevallig kwam de laatste tijd het Nederlandse haarverzorgingsmerk Keune veel op mijn pad. Zij zijn meester in t transformeren van futloos haar naar volumineus haar. Zo ben ik recent weer prachtig lente blond geverfd en sinds vorige week gebruik ik 2 hele fijne haarverzorgingsproducten die ik graag met je wil delen. De Keune Design Blow Dry Spray en de Keune Design Press Wax. Normaal gesproken ren ik na afloop van een föhnbeurt uit de kappersstoel als de kapper aan komt lopen met gel, lak of mousse. Het verpest mijn haar meteen omdat het na afloop niet meer zacht is. Maar met deze producten durf ik het aan..

De Blow Dry Spray is een hitte beschermde spray die je haar perfect polijst voor een prachtige glans. De spray laat het haar extra snel drogen tijdens het föhnen en steilen. En na afloop heb je nog steeds zijdezacht haar met een glans. In mijn ogen een fantastische spray. (200 ml) €13,90

 

 

 

27298-Blow-Dry-Spray-200ml

 

Keune-11-09-_14-28681--A4

De Keune Design Press Wax, is een wax spray die je haar textuur geeft maar ook body. Zonder je haar te verzwaren of vet te doen aan te laten voelen. Ik heb vanochtend mijn haar geföhnd en heb zelf altijd een probleem met de bovenkant. Ik wil niet dat het langs mijn gezicht hangt en probeer het altijd een beetje te touperen. Nou dat hoeft met deze spray niet meer want je spuit een beetje in je haar en met je handen knijp je het haar beetje omhoog en voilà meteen body in t haar gecreëerd. (200 ml) €11,35

 

27295-Press-Wax-200ml

 

De Thickening cream ( voor extra volumeboost) en de Texture cream ( voor styling) zitten ook nog in het assortiment. Alle producten zijn te verkrijgen in Keune salons.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s