PILLOW SPRAY

This-Works_Deep-Sleep-Pillow-Spray_portrait-620x695

Vanavond gaan we 2014 uit met een grote knal. Spetterend het nieuwe jaar in. Voor de meesten van jullie zal het vannacht een latertje worden. Een ander zal misschien geen zin hebben om het groots aan te pakken en ligt wat vroeger in bed. Mocht je de slaap niet kunnen vatten door al het vuurwerk geweld, dan heb ik dit zen-watertje voor je wat je meteen in dromenland brengt. This Works met de Deep Pillow Spray. Want slaap is toch wel het beste beautygeheim ever…

Het Britse This Works heeft een speciale spray ontwikkeld met een natuurlijke vloeistof op basis van bekende ontspannende geuren zoals lavendel en kamille. Als ik naar de ingrediëntenlijst kijk dan bevat de Deep Sleep Pillow Spray etherische oliën van lavendel, patchoeli, Ho Wood, vetivert en wilde kamille. Deze aroma-therapeutische mix van oliën belooft de nachtrust te bevorderen op een natuurlijke manier en bereid je voor op een diepe en lange slaap. Het werkt als volgt, je verstuift een paar pufjes op je hoofdkussen waarna de geurbolletjes in de stof intrekken. De geurstoffen komen steeds vrij, zodra je beweegt. En daardoor slaap je dus beter in en uiteindelijk slaap je lekker door.

Deep Sleep Pillow Spray is binnen twee jaar uitgegroeid tot het best verkochte product van This Works! Om dit te vieren heeft This Works een speciale en extra grote en voordelige limited edition ontwikkeld.

This-Works_Sleep-Plus-Pillow-Spray_ambiance-@-COSMANIA-e1414581022964

This Works Sleep Plus+ Pillow Spray € 38,50 (250ml), is zowel online als in de winkel van COSMANIA te verkrijgen.

MAAK ER EEN MOOIE AVOND ..

 

deep_sleep_pillow_spray_2_retouched_1

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s