LA VIE EST BELLE

LVEB_Xmas_edition_pack

Kerstmis blijft de gelegenheid om de mooiste momenten van het leven te vieren. Ter gelegenheid van deze Kerst oogt het iconische parfum La Vie est belle L’Eau de Parfum nog mooier dan ooit. Daarbij is het ook een heerlijke geur. Dus mocht je nog last minute op zoek zijn naar een collectors item onder de boom, dan zou ik deze geur zeker even gaan ruiken.

In 2012 werd La Vie Est Belle gelanceerd, en toevallig was ik daarbij. Samen met Julia Roberts die het gezicht van de parfum is. Het was één van mijn mooiste en indrukwekkendste persreisjes. Het is een mega vrouwelijke geur die vrouwen oproept van het leven te houden en dat ook te uiten. De geur werd een groot succes en belandde in de hitlijsten van nieuwe geuren wereldwijd. In Frankrijk staat La Vie Est Belle sinds de lancering op nummer één van populaire geuren, enorm indrukwekkend.

Ook ik draag deze geur wanneer ik in de mood ben. Het is namelijk wel een geur die erg aanwezig is. Hij opent met zwarte bes en peer. Hij ruikt een beetje zoet. Het hart bestaat uit iris, jasmijn en oranjebloesem. Heel bloemig dat wel. De basis is weer wat warmer met vanille en praline en patchouli en tonkabonen. Iris is het ‘signature accord’ van La Vie Est Belle, en dit is ook het kostbaarste bestanddeel. In La Vie Est Belle wordt Iris Pallida gebruikt, volgens Lancome de koning onder de Irissen.

De flacon van La vie est belle L’Eau de Parfum oogt nog stralender om nog beter in de smaak te vallen van onvoorwaardelijke fans en verzamelaars van beperkte edities. Het transparante venstertje van het etui is omgeven met lovertjes zodat het lijkt alsof de flacon voor een zilveren luchter hangt – een knipoogje naar de luchter in de La vie est belle-film.

Lancome La Vie est Belle ( collectors item) 50 ml €87

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s