ARMANI ROSE D’ARABIE

RoseDArabie_black

Dit is de week dat ik nog even snel doorkom met prachtige cadeautjes (geuren) voor onder de kerstboom. Dan kan het bling bling gehalte voor mij nooit te hoog te zijn. Giorgio Armani gebruikte al eerder Swarovski kristallen, voor zijn jurken en nu dus voor zijn 3500 stuks collector item flacons van ROSE D’ARABIE geur. Het is dus niet een flacon die je even in je tas meeneemt, maar eerder in je boudoir neerzet. De perfect afgewerkte kristallen verfraaien een zijde van de zwart gelakte flacon bekroond met een gouden dop.

Je ruikt meteen de sensule Damascena roos die al eeuwenlang in Turkije gekweekt wordt. Verder bevat de geur ingrediënten als saffraan, oranje bloesem en het zwoele oud. Het is een heerlijke zwoele betoverende Oriëntaalse geur die perfect geschikt is voor zowel dames en heren.

RoseDArabie_white RoseDArabie_closeup

 

ROSE D’ARABIE is een limited edition (100 ml) Er zit met al die prachtige steentjes wel een prijskaartje aan de eau de parfum €450 . Ook als de flacon leeg is zal hij hopelijk een mooi plaatsje krijgen in je boudoir..

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s