LIMONCELLO NEVER AGAIN, HOEWEL…

prodotti_villa_massa120305151417120725160517120802112037

Enkele jaren terug was ik op uitnodiging van Jaeger Le Coultre op persreis in Venetië. Deze reis staat nog steeds in mijn top drie van persreisjes. Dat kwam niet alleen door het prachtige hotel waar ik mocht verblijven, maar ook door het diner waar ik aan tafel zat tussen Fergie of York en Catherine Deneuve en natuurlijk vooral door alle schoonheid van Venetie. Ik zal altijd mooie herinneren aan dat weekend bewaren, behalve op 1 gebied, mijn close encounter met  Limoncello.

Aan het einde van het diner stond er een barretje buiten met allemaal vrolijke glaasjes met gele inhoud. Ik stond naast de Spaanse Vogue redactie en aangezien ik na 00.00 altijd wel een woordje Spaans spreek, werd het een hele vrolijke avond. De setting was prachtig, de mensen waren gezellig en de Limoncello vloeide rijkeljk. Ik had veel meer last van mijn hoge hakken, toen ik uit al die snelle Riva’s moest stappen. Vanuit zo’n wiebelige speedboot nog enigszins bevallig op smalle glibberige steigertjes klimmen, vergt de opperste concentratie; het alternatief is immers flink uitglijden en met je avondjurk in de Canal Grande belanden. De terugreis was ook niet zonder gevaar, want ik liep niet meer geheel recht. Eenmaal in het hotel aangekomen, dacht ik dat ik in de lift stapte. Dit bleek alleen een trapgat te zijn en ik kukelde 10 treden naar beneden. Dat ik niets gebroken heb is ongelofelijk. De Limoncello was mijn redding, ik maakte een ontspannen val.

BORETTI_VILLAMASSA_1_LR

Tegenwoordig ben ik wat voorzichtiger met dit gele drankje. Ik heb het na mijn Venetië tripje nooit meer gedronken. Toen ik recent op een Open dag bij een PR bureau was, kwam ik in contact met het drankje Villa Massa Limoncello. Gelukkig werd om 10 uur s’ochtend niet van me verwacht dat ik het moest proeven. Wat ik wel heel leuk vond was dat Villa Massa Limoncello een samenwerking is aangegaan met Boretti koffie. In dit geval een espresso machine met een uniek design van Frank E Hollywood.

‘De koffie moet zo zwart zijn als de duivel, zo heet als de hel en zo zoet als de liefde ‘is een gezegde waar de Italianen dol op zijn. Zij vinden ook dat een echte Italiaanse espresso niet compleet is zonder een Villa Massa Limoncello als digestief. Heerlijk om met deze combinatie de avond af te sluiten. Ik hou het alleen bij mijn koffie als je het niet erg vindt..

 

BORETTI_VILLAMASSA_2_HR

 

De beschilderde limitid Edition van Villa Massa Barista is te bestellen via de website van Villa Massa.

www.villamassa.nl ( je krijgt er ook een kilo Boretti koffiebonen bij en een Villa Massa pakket.) Leuk cadeautje voor onder de boom.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s