HELLA TESTTE FILORGA SKIN ABSOLUTE NACHTCREME

Skin_Absolute_PotFILORGA

De laboratoires Filorga hebben een nieuwe nachtcrème ontwikkeld; Skin Absolute.
Deze crème bevat meteorieten extract, zeewier en een botox-like actief bestanddeel. Dat belooft wat! Persoonlijk heb ik het niet zo op nacht crèmes. Regelmatig crash ik na het tandenpoetsen en ben ik blij dat ik heelhuids mijn bed bereik. Voor deze crème maak ik een uitzondering. De pot ziet er spannend uit, is dramatisch groot en helemaal zwart, de crème zelf is overigens ook een zwarte gel-achtige substantie. Ook niet onbelangrijk: de crème laat geen zwarte waas op je gezicht achter en geeft ook niet af op je kussensloop.

foto

Hella:’ Onder het mom van: baat het niet dan schaadt het niet, heb ik de crème lekker dik aangebracht, eerste punt is al gescoord: hij smeert lekker. Bovendien geeft het smeren met een zwarte crème een extra feestelijk tintje. De volgende ochtend merkte ik vooralsnog niet veel verschil met al die nachten zonder nacht crème. Zo heb ik een weekje trouw elke avond doorgesmeerd, totdat ik het 1 keer vergat…. de volgende ochtend voelde mijn huid trekkerig en met name na het douchen kreeg ik rode vlekken in mijn gezicht. Wat me nu pas opviel is dat de crème dit een week lang had weten te voorkomen. Voordat ik de nacht crème gebruikte werd ik altijd wakker met een hele droge gevoelige huid die snel rood werd. Dit realiseerde ik me echter nu pas.”

Uiteraard ben ik die avond er op weer gaan smeren. En ja wel hoor, de volgende ochtend voelde mijn huid weer lekker zacht en tijdens het douchen voelt het alsof je een soort beschermlaagje er af wast.

Inmiddels ben ik een maand lang trouw elke avond aan het smeren. Mijn rimpels zijn niet minder geworden maar zeker niet meer! Belangrijkste is dat mijn huid zachter aanvoelt. Bij het wakker worden duurt het geen uur voordat alle vouwen uit mijn gezicht zijn verdwenen. Als dit zo doorgaat heb ik aan het eind van de volgende maand net zo’n zacht huidje als mijn zoon van zes.

Mijn advies, wordt je ’s ochtends regelmatig wakker met huid die voelt als een uitgedroogd stuk leer: grijp in hemelsnaam naar deze nachtcrème. De pot ziet er goed uit en doet het leuk op de wastafel, de crème smeert lekker maar bovenal: de crème doet wat hij belooft. I love Filorga!

Skin_Absolute_capot_blanc-828x1024

 

Filorga Skin Absolute ( 50 ml) €119 te koop bij ICI Paris XL

Wil jij ooit iets testen voor mijn blog en daar een review over schrijven? Laat het me weten op alexandra@peterich.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s