FENNA TESTTE CLARINS SHAPING FACIAL LIFT

Clarins shaping_facial_lift_lipo1

Het verslag van proefkonijn Fenna. “Ik smeer graag crèmes maar ik ben niet zo snel tevreden. Daardoor ben ik altijd op zoek naar producten die bij mij passen. Ik ging daarom vorige maand graag de uitdaging van Alexandra aan, om de Lift-Affine Visage/Shaping Facial Lift serum van Clarins te testen. Het serum belooft een vermindering van overtollig vet en een versteviging van de kaaklijn.  Nu heb ik door de jaren heen een verzakking van mijn kaaklijn ontwikkeld en zijn mijn hamster-wangen ook niet minder geworden. Mijn gezicht ziet er regelmatig opgezwollen en pafferig uit, terwijl ik gewoon maatje 38 heb 😉 Dus ik ben benieuwd.”

Het serum zit in een prachtige flacon met een handig pompje. Op de website van Clarins vond ik de uitleg hoe het pompje, de zgn speciale handdruk-methode werkte. Een maand lang heb ik het serum 2 x per dag opgebracht. Ik gebruikte het na het reinigen en onder mijn dag- of nachtcrème. Het serum trok lekker snel in.

Nu een maand verder, zie ik daadwerkelijk verschil. Mijn huid is veel zachter en ziet er gezond en rustig uit. Bovendien lijkt mijn huid ook strakker en mijn wangen minder opgeblazen. Het serum is zeer zuinig in gebruik (2 pompjes is meer dan genoeg) en ik schat in dat je met een flesje zeker 6 maanden kan doen. Een echte aanrader dus.

Sterker nog: gisteren heb ik mijn Clarins collectie uitgebreid met de Extra-Confort anti pollution cleaning Cream en Toning Lotion gekocht (lang leve de korting bij ICI-paris).
Ik vind het een heerlijk merk Clarins. Het is misschien iets duurder dan mijn vorige merk, La Roche-Posay, maar het voelt en ruikt echt heerlijk.

Ik heb serieus het gevoel dat mijn huid er stuk rustiger en gezonder uitziet. Ik lijk nu een beetje op de nieuwe Renée Zellweger..

foto Fenna

Lift-Affine Visage – € 62,00 – 100 ml – verkrijgbaar vanaf nu in de luxe parfumerie.

Het heeft een drievoudige werking voor een fijner gezicht:

1. “Vetafbrekende” werking dankzij cafeïne en guarana-extract die de afbraak van de overtollige vetten bevorderen.

2. “Vochtafdrijvende” werking dankzij extract van zerumbet gember voor optimale drainage van de weefsels.

3. “Antiglycerende” werking dankzij kaki-extract voor mooiere gezichtscontouren.

Wil jij een keer iets uittesten en een review schrijven, laat het me weten.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s