TOP HAAR STYLIST RICK VAN HET MEER

Salon Rick vh Meer_70

Amsterdam-Zuid is weer een top haarsalon rijker. Niemand minder dan Rick van het Meer ( hij was 8 jaar mede eigenaar van Sjenkels op de van Baerlestraat) is zijn eigen zaak begonnen. Rick is een no nonsens top hairstylist die ook nog eens werkt met mijn favoriete haarmerk O&M ( Original Mineral) . Dit Australische haarmerk ( ik heb er al eerder over geblogd) bevat geen ammonia en daardoor wordt er geen enkele aanslag op je haar gepleegd. Ook mensen met een verf allergie kunnen nu weer met een gerust hart hun haar in een desgewenst kleurtje verven. Bovendien verlaat je met zijde zacht haar zijn salon.

Afgelopen zondag was ik op een lunch, waar heel veel dames waren. Ik kreeg daar best veel complimenten over mijn haarkleur. Soms krijg ik wel eens een complimentje over mijn kleur, maar nu waren het er veel meer. Dat zegt dus genoeg, Rick is geweldig. Hij en Murielle die daar ook als top stylist werkt zijn hele fijne mensen om aan je haar te hebben. Mijn haar is op een natuurlijke manier fris blond door ze gekleurd maar het ziet er tegelijkertijd ook weer uit alsof het mijn eigen haarkleur is. Alsof ik van nature die goldie blonde ben. Tijdens het wassen kreeg ik nog een toner om de geelheid eruit te spoelen. Dat maakte ook zeker het verschil. O&M verwerkt 100% natuurlijke Australische ingrediënten in de producten. Het nectar van de Banksia Flower wordt verwerkt in de Maintain the Mane serie ( deze serie gebruik ik). Het bevat vitamines, proteïnes, suiker, amino zuren en antioxidanten en dit voedt en herstelt gekleurd haar.

 

Salon Rick vh Meer_14 Salon Rick vh Meer_10 Salon Rick vh Meer_07

De salon is lekker licht en ruim, zit op een goede plek in Amsterdam ( parkeren kan bijna voor de deur). De straat is fantastisch met het College Hotel op de hoek en heerlijke delicatessen winkeltjes er tegenover. Op dit moment werkt Rick alleen nog met Murielle, maar aangezien er nog een 2e verdieping is met stoelen verwacht ik binnen niet al te lange tijd nog wat extra personeel. Dus ook minder wachttijd, hoewel deze nog mee viel.

Salon Rick vh Meer_26

O&M kleurt niet alleen haar. Is je haar beschadigd door zon, stijltang/föhn of een kleurbehandeling? Binnen één week kun je het herstellen met de Seven Day Miracle.  De geur is ongelofelijk lekker en je haar glanst binnen een week als nooit te voren.

De Hydrate & Conquer shampoo en conditioner van O&M bevatten geen chemische stoffen en zijn verrijkt met vitamines A, B, C, E en 13 amino zuren. Het herstelt de schade, hydrateert het haar en beschermt de kleur. De producten kun je allemaal in Rick zijn salon verkrijgen. Woon je te ver weg dan kan je terecht bij Skins Cosmetics of via http://www.original-mineral.nl . Prijzen variëren van € 9,- (travel size) tot € 31,- voor de haarverzorging.

Ben je toe aan een nieuwe kapper of een nieuwe haarkleur, dan raad ik je Rick van het Meer aan. Neem het van mij aan, je gaat écht blij worden.

Rick van het Meer, Roelof Hartstraat 17, 020 8208277

www.rickvanhetmeer.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s