Lancôme’s wimperwonder

Lancome-Grandiose-mascara-1

Kijk eens wat een revolutionaire mascara Lancôme nu weer op de markt gebracht heeft? Een mascaraborsteltje met een knik, of te wel een prachtig vormgegeven zwanenhalsje. Lancôme Grandiôse Noir mascara. Dat is een slimme backstage trucje van de make-up artist’s die hun mascara borsteltje standaard ombuigen waarmee je gemakkelijk de ronding van je oog volgt. De mascara belooft zelfs het kortste wimper haartje te bereiken. 

Lancôme keek dit kunstje af en zie hier het mooie resultaat. Een mascara die in een vorm gebogen is zodat hij met iedere vorm van je gezicht mee gaat. Je raakt dus met de applicator niet je wangen, neus, wenkbrauwboog of slaap aan. Ik gebruik hem nu een tijdje en in het begin moest ik even wennen. Hoe hou ik hem het beste vast en waar begin ik. Maar toen ik er een handigheidje in kreeg merkte ik dat hij mijn wimpers verlengde, mooie krulde en ook nog eens extra volume gaf. Het borsteltje zelf heeft lange en korte haartjes, zodat je snel en gemakkelijk alle wimpers lift voor die intense blik.

Op de visual hieronder zie je duidelijk hoe je in enkele stappen een mooie look kunt creëren. Blijven oefenen ladies, je zal zien hoe blij je er mee wordt..

Lancôme-Grandiôse-mascara_press-kit-application-sketch

GRANDIOSE 2 GRANDIOSE SWAN NECK WAND2

De Lancôme Grandiôse Wild-Angle Fan Effect heeft een formule die niet uitdroogt. Door de dubbele ronding van de applicator wordt de formule bij het openen vanzelf gemengd. Hierdoor kan de mascara niet uitdrogen aan de binnenkant van de verpakking. Ook het borsteltje van de mascara droogt niet uit waardoor de formule fris blijft. Kijk daar word ik nu blij van. Net als de mascara zelf, het is echt een soort van kunstwerkje. De flacon oogt naar mijn idee als een mini parfum.

De Grandiôse mascara bevat oa nog exclusieve stamcellen van de Lancome roos, om de wimpers te versterken en verstevigen en heeft de formule flexibele polymeren voor een langhoudende krul. Gitzwarte pigmenten zorgen voor die intense blik.

 

GRANDIOSE ULTRA-BLACK2

 

Vanaf volgende week is deze fijne mascara overal te koop. Lancôme Grandiôse Noir Mirifique € 32

Een gedachte over “Lancôme’s wimperwonder

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s