Musthave voor deze zomer: Magica CC stick

26083 Magic CC Stick SPF30 Colour+Correction 8 ml

Ik heb weer een fijn stickje voor je, dat nauwelijks ruimte in je make-up bag, jas of tas in neemt. Ik heb het over Collistar Magica CC stick. Hij is fantastisch, helemaal in deze zomermaanden. Het is een CC stick die een mix aan UVA-UVB en Infrarode filters bevat ( spf 30). Hij blokkeert de infrarode straling door een speciale koraal alg. Hij beschermt je kwetsbare zones als je lippen, neus en jukbeenderen en zelfs je oren. Verder is het ook een teint corrector die snel roodheid, vlekjes en oneffenheden wegwerkt.

Maar…deze CC stick beschermt je niet alleen tegen de zon, of werkt dus oneffeheden weg, hij doet nog veel meer. Hij is ook ideaal als non stop verzorging voor dagelijks gebruik om je huid tint en textuur te verbeteren. Hij versnelt het natuurlijke pigmentatie proces en de vitamine E bestrijdt vrije radicalen.

De creme is verkrijgbaar in één kleur en als je hem op je gezicht smeert dan merk je dat de fijne poederdeeltjes zich makkelijk laten verdelen op je huid. Je ziet een heel naturel effect. Het geeft een subtiel gekleurd laagje af en remt ook wat glimmende huidzones af door het matterende effect. Kortom een ideaal stickje voor wanneer het zonnetje schijnt.

Collistar Magica CC Stick € 24,15

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s