LEAVES BY MARGARITA

0Mdbp5

Vorige week was ik aanwezig bij de presentatie van Prinses Margarita de Bourbon de Parme, haar nieuwe juwelen collectie LEAVES. Samen met een goede bekende van haar Michael Röell (die in Antwerpen Röell Jewellery runt )  is deze lijn tot stand gekomen. Margarita haalde haar inspiratie uit de natuur met als gevolg deze prachtige elegante sieraden lijn. 

De altijd sympathieke en elegante Margarita bleef naar mijn idee heel relaxt onder alle aandacht die zij die middag kreeg. Met iedereen maakte zij een praatje en legde zij geduldig uit hoe zij aan haar inspiratie uit de natuur was gekomen. Zelf droeg ze alleen de LEAVES oorbellen en een heel klein LEAVES schuifspeldje in haar haar. Less is more.

0RÖELLjpg

Michael Röell met Marcel Snoeren, beiden werkzaam voor Röell Jewellery. Michael ken ik nog van vroeger en ik kom hem regelmatig tegen, als op Charity events. Zoals voor  Go4children waar hij zich net als Margarita voor inzet.

 

foto 1[1]

De heren samen met hun twee lieftallige Belgische medewerkers in het prachtige Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam. De dames hadden het er maar druk mee om alle juwelen uit de vitrine te halen en bij iedereen om te hangen.

foto 2

Het risico was veel te groot dat ik meteen overstag zou gaan dus liet ik vriendin Pilar dit armbandje even passen.

foto 1[4]

Net als deze ring. Deze ring valt overigens niet onder de LEAVES collectie van Margarita. Echt prachtige juwelen hebben we die middag gepast. Ik beleefde het ultieme candy store moment. Mijn kinderen zouden dat in de Jamin hebben, ik had het die middag in de Waldorf.

foto 3

In de vitrine hierboven zie je prachtige juwelen uit de LEAVES collectie. Ik was vooral fan van de oorbellen maar ook het kleine kettinkje vond ik erg mooi.  Ik heb zelfs mijn man eerder uit kantoor getrokken die snel zijn spijkerbroek voor een pak verwisselde, maar het heeft helaas ( nog ) niet mogen baten..

foto 5

Hierbij nog een kleine ( Instagram ) impressie. Margarita en ik hebben nog fijn even geposeerd voor de camera. Zij stond overal beeldig op maar helaas was dit mijn beste foto. Als je goed kijkt heb ik ook soort van ‘leaves’ oorbellen in. Ik hoopte haar wat inspiratie voor haar volgende juwelen lijn te geven.

Ga voor de hele LEAVES collectie van Margarita naar: www.roell.be

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s