MY WEEKLY FAVORITE KENZOKI FRESH LOTUS WATER

EAUX-PARFUMEES-BIENFAITRICES-PERFUMED-BENEFICIAL-WATERS-thumb-600x487-3340

Om echt van het leven te genieten, dient iedere vrouw er één of meerdere te hebben. Naast je bed, in je badkamer, in je bureaula, in je tas of als je zomaar ergens even, een momentje aan jezelf wilt besteden.  Ik heb het hierover de onschuldige nevel of fixeer sprays. Mijn favorieten zijn de watertjes van Kenzoki. Ik kan niet meer zonder. Deze heerlijke verkoelende spray – de Lotus versie vind ik het aller lekkerst- zorgt voor mijn wake-up call in de ochtend. Een paar spuitjes voordat ik naar de sportschool ga, mijn opkikkertje in de middag ( vaak spray ik nog even paar keer voordat ik met de hond ga lopen, boodschappen ga doen, kids uit school haal) en de kalmerende werking voordat ik ga slapen. Het is ook lekker om even op je kussen te spuiten. Maar hij fixt ook mijn make-up voor een avondje uit en verkoelt mijn gezicht bij het zwembad of op het strand. Kortom dit watertje is niet meer uit mijn tas weg te denken.

Het zorgt voor onmiddellijke hydratatie. Vroeger had je nog die hele grote Evian Spray, die nooit in mijn handtas of clutch paste. Het voelde alsof ik met een liter fles Coca Cola Light op stap was. Gelukkig zijn we nu verlost van die enorme brandblussers en heb ik nu een fijn formaat in mijn tas zitten. Ik heb ook altijd die kleine sprays van Avene met Thermaal water bij me. Heerlijk verkoelend op een warme dag. Ik koop er altijd een paar in t buitenland bij die fijne pharmacies voor €3. Helaas hebben die Avene watertjes niet die heerlijke geur van Kenzoki. Dus ben je een keertje in ICI Paris, loop eens naar de Kenzoki testers en spray de Lotus versie royaal in je gezicht. Ik weet het zeker, ook jij wordt meteen fan.

1453145

 

Kenzoki Fresh Lotus water (125 ml) €24,75

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s