COLLISTAR TWIST XL ALL OVER

16030 Twist All Over XL 1, Beige Dorato

Ik gebruik al jaren het roze highlight stickje van ModelCo Luminosity Shimmer Stick. Overdag zet ik hem aan op mijn jukbeenderen, voor een subtiel glansje. S’ avonds accentueer ik mijn ogen ermee en tip ik er ook mijn wenkbrauw bot mee aan. Het geeft mijn huid een healthy glow en mijn ogen ook die natural ooglift. Het parelmoer glansje bevat reflecterende pigmenten, die een subtiele glow geeft. Helaas kan je ModelCo in Nederland niet meer los in de winkel verkrijgen,dus ik moest op zoek naar iets nieuws. En…ik heb het gevonden. Collistar heeft deze fijne highlight sticks nu ook in haar collectie. De Twist XL All Over.

 

 

 

 

De Twist XL all over is er in twee tinten: Golden Beige en Golden Bronze. Als je een beetje handig bent, dan is dit stickje perfect om door middel van lichtpuntjes optische effecten te creëren om zo je gezicht of decolleté te verfraaien. Hij is net zo fijn als mijn andere highlighter. Ik shape er mijn jukbeenderen mee, mijn wenkbrauw bot en geef mijn ogen er een verfijnde en subtiele metallic finish mee.

13653 Twist Blush XL 3, Rosewood

 

16031 Twist All Over XL 2, Bronze Dorato

Dit fijne must have summer stickje is ook perfect, om na een heerlijke dag in de zon, s’ avonds je reeds gebruinde huid, als highlighter mee te accentueren. Geef je sunkissed skin net even die extra sparkle..

Vanaf nu verkrijgbaar voor €21,50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s