MARIE-STELLA-MARIS ARCHIVES STORE

MSM-ARCHIVES-2

Sharing is caring, of delen = het nieuwe hebben, moeten de Nederlandse oprichters van MARIE-STELLA-MARIS gedacht hebben. Wanneer je het  populaire MARIE-STELLA-MARIS water drinkt, deel je water. Per fles komt namelijk 15 procent van de winst ten goede aan drinkwater projecten in Afrika. Op deze manier wil MARIE-STELLA-MARIS gezamenlijk een bijdrage te leveren aan schoon drinkwater voor iedereen.

Sinds vandaag zijn wij in de 9 straatjes een hotspot rijker, nl een heuse MARIE-STELLA-MARIS Archives winkel. Beneden kan je er terecht voor een heerlijk verkoelend glaasje (mineral) water, koffie en thee en boven vergaap je je aan de prachtige Care lijn. Met tal van prachtige betaalbare beauty products.

 

MSM PRODUCTS2 MSM PRODUCTS4

Vanochtend kreeg de Nederlandse beauty pers tijdens een overheerlijk Frans dejeuner in het intieme keldertje van het sfeervolle pand al een kijkje in de keuken. De MARIE-STELLA-MARIS producten bestaan voornamelijk uit natuurlijke ingrediënten zoals kokosolie, geraniums, lavendel, rozemarijn, citroengras en amandelolie.  Naast huid en body verzoringsproducten hebben ze ook spannende geurlijnen. Met een selectie van roomsprays en geurkaarsen kan je thuis een unieke sfeer en geur beleving creëren. De geuren ruiken heerlijk, niet heel overdadig maar fris en citrusachtig.

MSM-ARCHIVES-5

AT-HOME-PRODUCTS-ROOM-SPRAY-SPRAY-POMP-(470ML)-92

 

Alle skin-body-hair producten zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en zijn vrij van kunstmatige geur en kleurstoffen en parabenen. De producten kunnen niet alleen in de Archives winkel op de Keizersgracht worden gekocht maar ook bij Skins Cosmetics in het Conservatorium Hotel.

IMG_0187 IMG_0186 IMG_0185 IMG_0184

MSM-ARCHIVES-1

Vanaf 17 mei kunnen ook de online shoppers terecht op www.marie-stella-maris.com 

IMG_0189 IMG_0188

Het ontbijtje was overigens heerlijk….

MARIE-STELLA-MARIS Keizersgracht 357 in Amsterdam

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s