MADELON’S HAPPY MOMENT IN HER LOLITA DRESS

DSCF6573

Als je een vakantie boekt waarin je veel uit je koffer moet leven is het altijd flink nadenken geblazen wat je gaat dragen. Voor een control-freak zoals ik, vergt dat even organisatie en improvisatie van tevoren.

Voor ons geldt dat dit soort rondtrektrips meestal naar warme oorden zijn, dus de kleding die je meeneemt moet gemaakt zijn van lichte materialen. Alles leg ik in setjes klaar op ons bed. Aangezien je onderweg nauwelijks iets kunt wassen, moet je ook nog eens goed tellen hoeveel dagen je schoon door het leven wilt gaan. En dan wil je natuurlijk ook niet bepaalde kleren mee waarin je er de gehele dag als een ongestreken zwerver uit ziet. Gelukkig staan er aan het eind van bijna ieder avontuur een paar dagen strand ingepland.

Helaas doe ik niemand, met mijn bijna 50 jaar, een plezier om slechts in een bikini te paraderen. Dus iets gezelligs, moois en vooral (af)leidend is waar ik steeds weer naar op zoek ben.

En wel graag iets meer dan een saaie pareo. Mijn ultieme lievelings- ‘cover-up’, was afgelopen vakantie de ‘Lolita Dress‘. Absoluut geen overbodige luxe dat ik hem in meerdere kleuren bezit. Hij verhult precies genoeg maar is verre van een nonnen pij. Ik heb er in gewoond, iets wat de ontwerpster mij van te voren al beloofd had.

De Lolita is gemaakt van een prachtig bewerkt katoen en langs de hals afgezet met gouddraad. Als sluiting heeft de jurk een lang gouden koord met belletje en het befaamde Ponchobikini bloemetje.De jurk vind je in de nieuwe zomercollectie van dit super merk.

www.ponchobikini.nl

DSCF6578 DSCF6577 DSCF6575

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s