DIOR VERNIS GELNAGELLAK

 

dior-vernis-effet-gel-collection-spring-2014-4

DIOR heeft zijn 21 meest legendarische kleuren in een compleet nieuwe formule gevat, namelijk de gel nagellak. De nieuwe Dior Vernis geeft je nagels een intense glans met een langhoudend resultaat. Deze lak blijft veel langer zitten dan normale nagellak. Hij is dikker en met de verzorgende remover uit de Dior Abricot lijn krijg je de lak er ook zo weer af. 

De harsen die gebruikt worden voor de Gel Coat worden gecombineerd meteen technisch polymeer die in de glasindustrie gebruikt wordt om gelaagd glas te produceren. Zo verandert iedere laklaag in een film die net zo glanzend is als glas. Silicium zorgt voor een gladder en sterker nageloppervlak en de stoffen die slecht zijn voor je nagels zijn eruit gelaten. De lak bestaat uit 80% natuurlijke ingrediënten. Voor mij een blessing omdat ik standaard altijd mijn nagellak met mijn tanden eraf trek. Dan voel ik dat er een klein openingetje zit en de rest trek ik er zo af. Fout fout fout, ik weet het. Het is een rare tic. Dus met deze nagellak belanden er gelukkig geen ingrediënten als  ftalaten, tolueen, formaldehyde en synthetische kamfer in mijn mond. Thank god !!

embedded_Dior_Vernis_Couture_Effet_Gel_spring_2014

Ik ben vooral fan van het kwastje. Het Dior Vernis kwastje is veel flexibeler en heeft een ronde en platte vorm waardoor je altijd meteen de juiste hoeveelheid lak aanbrengt. Bij mij gaat dit normaliter altijd mis ( ik gebruik altijd te veel). Het lukt nu zelfs een beginneling om de nagels vlekkeloos en egaal te lakken.

Dior heeft zijn kleuren onder gebracht in Statements kleuren als Metal Montaigne ( rijke grijze kleur) en Front Row ( roze tint met metallic neon effecten) en Junon ( hemelsblauw met een vleugje grijs).

In Essentials, in Mugeut ( gepastelleerde wit) en Palais Royal ( taupe) en Iconische kleuren ( Rouge de iconische kleur rood, Trianon ( beige) Bonheur ( knalroze) Nuit 1947 ( paarsrood) en de kleuren van nu die even trendy zijn als een Dior Addict Lipstick. Mooi om te combineren met Pandore ( stralend rood) Mirage ( zacht paars) Aventure ( koraalrood) en Wonderland ( bubblegum roze) Kortom, prachtige kleuren die deze zomer prachtige nageltjes zullen opleveren….

Verkrijgbaar vanaf begin april voor €25,50

 

Dior DIor2

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s