MAX FACTOR EXCESS VOLUME MASCARA

Max-Factor-Excess-Volume-Extreme-Impact-Mascara-Spring-2014

Heb jij net als ik ook meerdere mascara’s in je make-up bag? Eentje om je wimpers volume te geven en de andere voor lengte? Of wil je juist je wimpers diep zwart kleuren? Wat betreft mascara hebben we allemaal hoge eisen. Want opvallende wimpers geven meer zelfvertrouwen. Daarom ga ik nooit zonder een mascara de deur uit. 

WEELDERIGE WIMPERS

Ik heb weer een hele fijne mascara voor je uitgetest, de Max Factor Excess Volume Mascara. Zij hebben een mascara gecreëerd voor een prachtige oogopslag. Je krijgt opvallende volumineuze en intense wimpers. De mascara bestaat uit 2 stappen om je wimpers die maximale impact te geven.

Je begint met de basecoat. Deze zorgt voor extreme volume. Het bevat zwart wax en zwart pigment en het grote borsteltje geeft je meteen een extreem volume. Het scheidt de wimpers ook makkelijk. Klontert niet en je bereikt ook goed de kleinste wimpertjes. Je ziet al meteen verschil.

Na de basecoat pak je de topcoat. Dit is een pikzwarte lak die weer dunner is dan de basecoat waardoor je de wimpers gemakkelijk de juiste dekking geeft. Je brengt de topcoat over de wimpers aan. Hierdoor zijn nog voller en gladder en zorgen ze dat de mascara de hele dag blijft zitten. Ook hier klontert het niet en geef je net even die wimpers die extra boost.

 

MaxFactorExcessVolumeExtremeImpactMascara

 

Max-Factor-Excess-Volume-Mascara-lgn

 

Max Factor heeft om deze nieuwe mascara te promoten- op de diverse sociale media -de ‘selfeye‘ gelanceerd. Het gaat om een selfie, maar dan alleen van een opgemaakt oog. Het idee is dat consumenten hun oog opmaken met de nieuwe mascara en daar een selfie van maken, waarna de foto geplaatst moet worden met de hashtag ‘selfeye’. Mocht je dit nog niet eerder gedaan hebben, je eigen selfeye maken dan heb ik hier nog wat tips voor je hoe je het kunt aanpakken: Hou je arm een beetje omhoog zodat je opkijkt naar de lens. Kijk dan in de richting van het daglicht, dat geeft een zachte touch aan de foto. Vermijd zeker het licht dat van bovenaf schijnt, dat geeft een lelijke schaduw op je gezicht. En klikken maar.. je selfeye is born.

.Tutorial_full_step7_excess

Max Factor Excess Volume mascara €19,99 verkrijgbaar bij alle drogisterijen in kleur black

Een gedachte over “MAX FACTOR EXCESS VOLUME MASCARA

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s