ATKINS PASTA MET 70% MINDER KOOLHYDRATEN

Cuisine Penne pasta high res packshot tif_Press_4548

Als Kim Kardashian het lukt om na haar zwangerschap al haar kilo’s er weer af te krijgen, met een Atkins pastaatje, dan moet het mij toch ook zeker lukken om mijn curvy lichaam een beetje in toom te houden? Deze pasta’s beschikken over 70% minder koolhydraten dan reguliere pasta’s en maken het mogelijk om minder koolhydraten te eten en toch te genieten van Italiaanse gerechten. Dit moest ik proberen..

Tijdens haar zwangerschap lag Kim Kardashian regelmatig onder vuur vanwege haar gewicht. Na haar bevalling van dochtertje North was het dan ook haar missie om wat te doen aan haar gewicht. Inmiddels is ze al heel wat kilo’s verloren door minder koolhydraten te eten. Nadat ze een complimentje kreeg van een fan, liet ze via Twitter weten dat ze Atkins volgt om weer back in shape te komen.

Het eten van minder koolhydraten is al langere tijd populair. Ik zie het overal om mij heen. Vrouwen die helemaal geen koolhydraten meer eten en ongelofelijk zijn afgevallen. Toch denk ik niet dat dit goed is om alle carbs uit je voeding te elimineren. Je hebt ze toch echt nodig, zij het met mate. Spaghetti, ravioli, macaroni is niet meer weg te denken uit onze Nederlandse keuken. En tegenwoordig heb je glutenvrije, vezelrijke en organische pasta’s. Het Atkins dieet is een laagkoolhydraat dieet en helpt om op een eenvoudige manier minder koolhydraten te eten en de juiste koolhydratenbalans te vinden. Atkins introduceert nu als eerste in Nederland de koolhydraatarme pasta. Hij is er in 2 varianten, de Cuisine Fusilili en Cuisine Penne.  Ze bestaan uit natuurlijke ingredienten.

Het grappige is dat hij helemaal niet proeft als een volkoren pasta. Deze willen nog wel eens melig smaken. Ik vond de smaak helemaal niet afwijken van de gewone witte pasta. Zelfs mijn kinderen die mee aten proefden ( lees: klaagden) helemaal niets. Zij proeven meteen het verschil tussen gewone of meergranen poffertjes. Ik vind het echt een aanrader, je eet pasta en toch 70% minder koolhydraten. Als dat mijn gewicht niet ten goede komt??

Atkins Cuisine Fusili en Cuisine Penne ( 250 ml) € 3,99 en is overal verkrijgbaar ( AH, Plus, Jumbo, Kruidvat etc)

 

ps  Atkins verkoopt nog veel meer koolhydraatarme producten. Het Atkins dieet bevordert de omschakeling van koolhydraatverbranding naar vetverbranding. Als je minder koolhydraten eet, heeft je lichaam minder koolhydraten ter beschikking voor het verbrandingsproces, waardoor het overschakelt op de verbranding van vet. Op enig moment wordt ook het lichaamsvet aangesproken. Je vetreserves slinken en je valt af. Kijk op www.atkins.com wat het Atkins dieet precies inhoudt. Cuisine Fusilli Pasta High Res packshot tif_Press_4549

Een gedachte over “ATKINS PASTA MET 70% MINDER KOOLHYDRATEN

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s