BALMAIN HAIR CARE

 

balmain-paris-hair

Balmain Hair kende je misschien al van de prachtige hairextensions. Sinds kort hebben ze ook een fijne Hair Care Line ontwikkeld. Deze producten zijn zo fijn dat ik ze verstop voor mijn kinderen. Zij hebben er een handje van om hun haren te wassen met 1/3 van de fles. Eeuwig zonde.

Balmain Hair Couture heeft twee verschillende lijnen ontwikkelt, de Moisturizing lijn voor het voeden van het ( natuurlijke of gekleurde ) haar. Het revitaliseert, beschermt en geeft natuurlijke glans en elasticiteit. Het bevat een shampoo, conditioner en een repair mask.

De Volume lijn is een luxe en milde lijn voor alle haartypes. De producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en is parabeen en sulfaat vrij. Het maakt het haar lekker vol en glanzend. Deze lijn bevat een shampoo, conditioner en een leave-in conditioning spray (geeft het haar body en volume en bevat UV bescherming.)

Beide lijnen bevatten silk proteïne en Argan olie. Silk proteine heeft veel overeenkomsten met natuurlijk haar en houdt vocht vast zonder enige chemicalien er aan toe te voegen. Daarnaast herstelt het beschadigd haar en zorgt dat het na het wassen zacht, soepel en glanzend valt.  Argan olie geeft je haar een onmiddellijke boost en maakt je haar ook zijdezacht.

De Balmain geur is een hele kenmerkende geur. Zodra je het ruikt roept het een zomerse dag bij je op ( althans bij mij). Hij wordt omschreven als een mysterieuze vrouwelijke en sexy geur. Gaat hem ruiken..

Ook de stylingsproducten als de Salt Spray, de Volume Mousse, het Argan Moisturising Elixer en de Session sprays zijn geweldig. Ze hebben ook te gekke prachtige witte keramische borstels. Eigenlijk is alles prachtig van ze, mijn haar is in ieder geval groot fan van Balmain. Zolang ik de Balmain producten voor mijn kinderen verstop komt alles goed.

Prijzen vanaf € 9  www.balmainhair.com 

 

w800_balmain_extension_aftercare

haute_strands_balmain_launches_luxury_hair_care_line_main

 

Balmain_Styling_All

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s