MY WEEKLY FAVORITE CLINIQUE DARK SPOT DEFENSE

Clinique-Oplossingen_voor_Huidverkleuringen-Even_Better_Dark_Spot_Defense_SPF45

Heb jij last van donkere vlekjes op je gezicht? En komen er ieder jaar meer bij omdat je toch iets te lang in de zon hebt gezeten of al die maart zon onbeschermd hebt meegepakt? Dan heb ik nu het absolute wondermiddel voor je. De Clinique family komt nu met een lancering waar deze vlekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen. De Even Better Dark Spot Defense spf 45. 

Het is een milde ultralichte fluide die Uv-A en Uv-B bescherming biedt en het ontstaan van nieuwe donkere vlekjes tegengaat. De crème gaat donkere vlekjes tegen die ontstaan zijn door schadelijke Uv A en UvB straling. Het is voorzien van een spf 45 ( zonder chemische bestanddelen) . Het is een soort milky fluide die meteen in de huid wordt opgenomen en voelt comfortabel en beschermd aan. Je huid ziet er na afloop niet vet uit. Maar wat mij opvalt is dat die vlekjes meteen gecamoufleerd worden. Dit komt omdat er een soort van filmlaagje op de huid ligt.

Ik breng hem aan als basis voor mijn make-up maar je kan het ook alleen aanbrengen rondom je ogen. Even Better Dark Spot Defense SPF 45 is geschikt voor elk huidtype en elke huidskleur. Ik zou hem zeker eens gaan uitproberen, het is niet voor niets mijn weekly favorite!

Clinique Even Better Dark Spot Defense spf 45 (30 ml) €31,25

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s