MY WEEKLY FAVORITE TOUCHE ECLAT WILD EDITION

 

ToucheEclat_collector_N2

 

Ik dacht dat ik de YSL Touche Eclat niet nog mooier kon vinden dan ik hem al vond maar nu is er de Touche Eclat Wild Edition. Compleet met een luipaarden printje is het dé nieuwe versie van het bekende conceiler. Het uiterlijk doet me enorm denken aan de Feline Black prints van de Helena Rubinstein mascara’s. Dit kittige variantje past nu nog beter in mijn make-up bag tussen alle luipaardprints van Helena Rubinstein.

 

Even een lesje geschiedenis: deze fijne conceiler is in 1992 ontwikkelt en sindsdien gaat er iedere 10 seconde een exemplaar over de toonbank.  Het wordt ook wel het meest iconische schoonheidsproduct van de wereld genoemd. De Touche Eclat camoufleert niet maar hij verheldert. Hij zorgt dat schaduwzones plaats maken voor een stralende teint. Ik gebruik hem als een natuurlijke highlighter en laat hij bij mij alle tekenen van vermoeidheid verdwijnen.

De Touche Eclat Wild Edition is er in drie tinten, de Rose, Ivoire en Peche Lumiere. € 37,50 vanaf april te verkrijgen.

ToucheEclat_collector_N3 ToucheEclat_collector_N2

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s