EMBRYOLISSE MASQUE CONFORT ANTI-AGE

AA-MASQUE CONFORT (4)

INSTANT OPPEPPER

Last van een droge winterhuid? Er is hoop. Verwen je huid met een voedend anti-aging masker.  Ik heb er weer eentje voor je, speciaal geschikt voor de ouder wordende huid. Embryolisse heeft haar anti-aging lijn uitgebreid met het Masque Confort. Je moet maar eens kijken, wat een masker voor je huid doet. Het geeft een onmiddellijke boost.

Het voedende crème masker heeft een verstevigende werking en remt ( dan moet je hem wel 2 tot 3 keer per week gebruiken) de effecten van te weinig slaap en ouder worden. Het masker heeft een plumpend effect, de huid voelt steviger, gevoed en glad aan en lijntjes en rimpeltjes worden verminderd.

Breng een lekkere dikke laag aan op je gezicht. Voel dat de abrikoos, zoete amandelboters ( vol met vitamine A en E) zich lekker in je huid nestelen. Het bevat ook nog eens katoenboter wat rijk is aan Omega 9. Mimosa, zonnebloem en jojobawas verzachten en geven een ontspannend gevoel aan de huid. Doordat het actieve ingredient hyaluronzuur ook zijn werk doet, zal je zien dat je huid veel beter voorzien wordt van vocht. Laat het masker zo’n 10 tot 15 minuten inwerken of ga er lekker mee slapen.

Embryolisse Anti-Age Confort Masker ( 60ml) €42,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s