CHOCOLISTA HEAVEN

IMG_5134

CHOCOLATE COMPANY

Je bent een chocoholic of je bent het niet. Ik kan mijn dag niet afsluiten voordat ik na het eten een (piep) klein stukje chocola heb gegeten. Het liefst de Fruit & Nut van Cadbury, of van Tony Chocolonely, Maltezers en nog veel meer. Eigenlijk alle chocolade, maar vaak wordt het toch de 70% dark chocolate omdat het veel gezonder is en beter is voor de lijn.

Voor de échte chocolate lovers onder ons, neem eens een kijkje in de Chocolate Company op de Rijnstraat in Amsterdam. Deze is eind vorig jaar in Amsterdam door de burgemeester himself geopend en deze chocolate experience moet  je ervaren hebben. Zelden heb ik zoveel verschillende soorten chocolade gezien. Alleen al de hotchocspoon bestaat uit 70 smaken. Eigenlijk is de Chocolate Company bekend geworden door de hotchocspoon: een houten lepel met daaraan een blok chocolade die je in de hete melk doopt totdat het gesmolten is tot warme chocolademelk.Tot en met de apres ski spoon aan toe ( daar gaat nog ietwat alcohol bij).

IMG_5136

Het concept is eigenlijk een café + een winkel erbij. Met een mix van werkende mensen met laptopje tot gezinnen met kinderen. De hele dag kan iedereen er terecht, voor ontbijt, lunch, tot en met high tea aan toe. De Chocolate brownie schijnt the bomb te zijn..

IMG_5132

Naast warme chocolademelk kun je bij de Chocolate Company terecht voor de bonbons, stukken chocolade, chocolade fondue in verfblikjes, maar ook voor de Choc spreads, lekker voor op brood. Alle chocolade producten, van hotchocospoon tot chocolademelk, de enorme taarten zijn homemade en van de beste kwaliteit chocolade.  Voor Valentines day hebben ze ook prachtige choco cadeautjes. Dus als jij een echte chocoholic bent, dan zien we je binnenkort bij de Chocolate Company.

IMG_5131

Quite impressive this cake….

Rijnstraat 28
Amsterdam of kijk op de site voor overige locaties door heel nederland.  www.chocolatecompany-online.com 

OPENINGSTIJDEN

MON-FRI 08:30 -18.30
SAT 10.00 – 19.00
SUN 10.00 – 18.00

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s