Essie’s Russian naildo..

Essie

Aan het eind van deze maand komt Essie weer met een prachtige collectie nieuwe nagellakjes, de Encrusted treasures. Deze collectie staat voor zes lakjes die luxe uitstralen. Je kunt nu heel simpel een blinkend ( nagel)  juweeltje aan elke outfit toevoegen.

De collectie is een eerbetoon aan de tot in de puntjes gedetailleerde opsmuk van het Keizerlijke Rusland. Ik heb nu de blauwe Lots of Lux op mijn nagels zitten. Het sparkelt bijna van mijn nagels af. In het begin is het een vreemd gevoel. De textuur is namelijk heel anders. Voelt een beetje ruw aan. Door 2 a 3 laagjes op te brengen creeer je het 3d-effect. Ziet er echt super cool uit. Doordat het glitterdeeltjes bevat, zorgt het ook automatisch voor een origineel glittereffect.

Belugaria brengt je meteen in de sfeer van deze romantische periode. On a silver platter is een mix tussen glitter en goud parelmoer. Met hors’ oeuvres geef je je vingertoppen een decadente uitstraling. Wil je meer subtiele nagels ga dan voor peak a chic of eis alle aandacht op met lots of lux. Ignite the night is een sprankelende edelsteen met een verfijnde matte finish. Probeer ze eens uit zou ik zeggen.

Verkrijgbaar bij DA en Etos voor €12,99

Essie_Visual_Encrusted

Essie_Visual_Esie_WeingartenDit is de oprichtster van Essie, Essie Weingarten

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s