All I want for Christmas….

TNC_Christmasfair

All I want for Christmas: Dit weekend volop X-Mas shopping in Amsterdam

Met de kerst voor de deur is het weer genieten van de prachtige etalages, lichtjes op straat en de fantastisch versierde huizen waar ik soms de hand mag leggen aan wat ‘last-minute-christmas-decoration’. Dit weekend kun je in Amsterdam je hart ophalen als je op zoek bent naar mooie kerst cadeautjes en bijzondere kerstdecoratie. Er zijn maar liefst drie verschillende kerstfairs waar je inspiratie op kan doen en veel moois voor onder de boom kan vinden. 

Vrijdagavond en zaterdag van 10-18 uur kun je beginnen in the Circle Gallery voor The Next Closet Christmas Fair. Het belooft een Winterwonderland te worden met prachtige cadeautjes voor onder de boom. Zelf sta ik er met the Sixtine, en hebben we ongelofelijk veel leuke nieuwe fotolijsten, kussens, dienbladen and so on. Ook Bibi van der Velden staat hier met haar prachtige juwelen, C. cosmetics and care met hun Christmas favorites, maar ook de dames van Momiq, waar ik in mijn vorige blog over schreef zullen hier staan met hun one of a kind stoelen.

private sale

Zaterdag en zondag is er de PRIVATE sale in de Lobster House op het Frederiksplein. Vorige keer een geweldig success, en hier vind je de crème de la crème op het gebied van interieur. Prachtige meubels, lampen en vondsten uit de hele wereld komen hier dit weekend bij elkaar. Georganiseerd door onder andere Interior decorator Loes Slokkers en Mechtelien van Alkemade weet je in ieder geval dat hier de meest prachtige dingen te vinden zullen zijn.

Christmas sotckingsWaterglazen-kaarsenhouder-500x500

Ook kun je op zaterdag terecht op de Sissy Boy Christmas markt op het Amstelveldje. Voor de tweede jaar op rij organiseert Sissy boy deze Kerstmarkt, en naast heerlijke Gluhwein en lekkernijen zal je hier genoeg leuke dingen vinden om je huis helemaal in kerstsfeer te krijgen. Happy Shopping this Weekend!

www.thesixtine.com

THESIXTINE-wordmark-gold-smallest

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s