My Weekly favorite: Tom Ford Nail Lacquer

TomFordZo Sinterklaas is weer naar huis, we weer gaan door naar de kerst. Die we natuurlijk in willen gaan met mooi gelakte nagels. Ik ben zelf enorme fan van de lakjes van OPI en Essie maar voor me staat wel de mooiste kleur rode nagellak, nl de Scarlet Chinois van Tom Ford.

Dus ben je binnenkort in Antwerpen, London of Parijs, ga dan op zoek naar Tom Ford verkooppunten. Ze zijn bij de meeste buitenlandse warenhuizen wel te koop. Het wachten is nu wanneer de Bijenkorf door komt. Ik hou er eigenlijk wel van dat niet alles hier in Nederland te verkrijgen is. Het geeft me weer iets om over weg te dromen. Hopelijk is de kerstman goed voor me dit jaar…

 http://www.tomford.com  / Nail Lacquer Vernis A Ongles  € 30,10

Tom Ford

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s