My weekly favorite: Benefit Speed Brow

benefit-cosmetics-speed-brow

Goed geshapte wenkbrauwen kunnen zo maar eens vijf jaar van je leeftijd afsnoepen. Daarom is het heel belangrijk dat ze goed in model zitten en op de juiste manier getweezerd zijn. Ik heb nu een heel fijn wenkbrauwen mascaraatje voor je. Deze zit standaard in mijn make-up bag en ik kan niet meer zonder. S’ochtends breng ik het aan op mijn wenkbrauwen en de hele dag blijven ze goed in model zitten. De Speed Brow van Benefit bevat een gel vol met microvezels die zich aan de huid en haren hechten. Zelfs de lichtste wenkbrauwen krijgen het gedroomde effect. Voor de meest natuurlijke look, begin bij de binnenste rand van je voorhoofd naar de buitenkant toe. Herhaal het om wat meer volume te krijgen. En..verwar deze mascara nooit  met je wimpers !!

Benefit Speed Brow, verkrijgbaar bij Douglas en Sephora €25

7621689990_d0f484468a_z

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s