I LOVE THE YOGHURT BARN

Foodblog beeld yoghurt 1

Ik ben helemaal niet van het zuivel. Melk heb ik nooit lekker gevonden, ik gruwel van karnemelk en yoghurt vind ik alleen lekker als deze uit Griekenland komt. Deze week werd ik blij verrast door de Yoghurt Barn. Tijdens een perslancering op de Nieuwe Yoga School in de Jordaan, konden we kiezen uit 4 fantastische yoghurtjes.

Ongelofelijk lekkere -lust voor het oog- yoghurts stonden op ons te wachten. De Crazy Cookie, het knapperige van bastogne, het zachte van kaneel en zoete van honing en het zure van kiwi. Do I need to say more?

foodblogbeeld 4

Brownie Bango , Brownie gemixt met mango. Do the Bango !!

foodblogbeeld 3

Energy Explosion, passievrucht, banaan en amandelen. Als je hier geen energie van krijgt?

foodblog beeld 2

Merry Berry, This is my favorite, heerlijke bosbessen, frambozen gemixt met griekse yoghurt en munt.

Foodblog beeld yoghurt 1

Toppings

Het mooie bij de Yoghurt Barn is dat je kunt kiezen uit heerlijke toppings. Denk aan superfoods als Chia seeds en Goji bessen, aan koekjes en alle soorten fruit. Het verse fruit komt van de boer en de je kunt kiezen uit traditionele yoghurt, lobbige hangop, en magere en boerenyoghurt. Wil je helemaal geen yoghurt dan hebben we ze ook nog soya producten. Kortom ben je eens in de pijp, neem eens een kijkje op De Eerste van der Helstraat 80. Ook heeft de Yoghurt Barn een vestiging in Utrecht. Kortom yoghurt is het nieuwe koffie !!!

www.yoghurtbarn.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s