MY WEEKLY FAVORITE: FILORGA

filorga-eye-recover_en-thumb-1_295x295PARIJS

Sinds het Franse merk Filorga op mijn pad kwam, ben ik fan. Zelden ben ik een merk tegengekomen waarbij er jaarlijks zoveel nieuwe lanceringen zijn. De Franse PR dame Marianne zie ik zo 2 a 3 keer per jaar op prachtige locaties In Amsterdam, waar zij weer vol enthousiasme een nieuw Filorga product laat zien. En als zij niet naar NL komt, dan haalt ze me naar Parijs toe. Vorig jaar lunchte ik nog met haar on top of the Eiffeltoren en liet ze me kennismaken met haar CEO, de Filorga injectable arts, en al haar collega’s. Voordat we weer de Thalys richting Amsterdam in gingen, kregen we op de valreep the best facial ever in hun eigen Filorga salon ( 20 Rue de Lisbonne). Ben je binnenkort eens in Parijs en kan je huid na al dat shoppen is wel een opknapbeurt gebruiken, boek dan meteen een treatment. Het is fantastisch.

Filorga OPTim-eyes-filorga klein

MY ABSOLUTE FAVOURITE

Is de Filorga Optim-Eyes oogcreme. Deze staat standaard in mijn ijskast, tussen de jam en de boter. Iedere dag als ik ontbijt maak dan gaat er even een lik verkoelende oogcreme onder het oog. Deze creme maakt mijn ogen strakker, strijkt wat slaaprimpels glad en pakt ook mijn wallen aan, doordat de creme mijn bloedsomloop stimuleert. Deze creme bevat een micro alg die inwerkt op de celdeling en de huid kalmeert. Het is een handig ondoorzichtig vacuum pompje, waardoor er geen lucht, licht of jam bij het product kan komen. De creme trekt snel in en tegen de tijd dat ik ontbeten heb, zijn mijn wallen en donkere kringen ook weg. Ik doe zo’n half jaar met deze creme.

NIEUW

Nieuw is het Filorga Eye-Recover oogmasker. Door middel van lakkompressen in de vorm van Yin en Yang kun je binnen een kwartier een uitgeruste oogopslag creeeren. Je legt ze op je huid, onder je oog. Ze plakken niet, maar blijven wel goed zitten. Ik kan er bijvoorbeeld weer heel goed mee ontbijten.Dankzij een zachte en verfrissende vochtinbrengende werking wordt het gebied rond je ogen verzacht en verfrist. Je kunt ze 2 tot 3 keer per week gebruiken. Ook s’avonds  voordat je op pad gaat, want alle tekenen van moeheid worden aangepakt, verslapping, zwellingen, kringen en wallen, rode ogen maar zelfs geirriteerde ogen. Ik ben heel blij met deze patches, mijn man en kinderen helaas wat minder. Zij moeten nu echt hun weg in de ijskast vinden tusen al die beauty products.

Filorga Optim Eyes €35   30 Eye -Recover patches /kompressen €49

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s